Nadaljuj

Villa Kamen Green APP 1 (6+2)

že od 22,50 EUR na osebo
Pokaži več

Villa Kamen Green APP 2 (4+2)

že od 25,83 EUR na osebo
Pokaži več

Villa Kamen Green APP 4 (4+2)

že od 25,83 EUR na osebo
Pokaži več
Image title
Villa Kamen Green Apartma 1

Luksuzen apartma je primeren največ za 8 oseb. Nahaja se tik ob plaži, z lastnim vhodom in veliko, ograjeno, delno zasenčeno teraso, z letno kuhinjo in unikatnim kaminom, udobno vrtno garnituro, ležalniki. Čarobnost terase dopolnjuje edinstven paviljon z veliko počivalno posteljo in pogled na odprto morje in zaliv. Mogočna kamnita klubska miza vas dobesedno vabi, da s kozarcem dobrega vina, nazdravite prostranemu morju in otočku Kamenjak na obzorju.

Svetla notranjast vas bo objela z mehkobo ročno krtačenega lesa in prav posebnega designa.Apartma ima kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, 3 spalnice in dve kopalnici. Zračna zidana kuhinja ima steklokeramično ploščo (4 kuhalniki), grelnik vode, aparat za kavo, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom. Jedilnica je od dnevnega prostora nivojsko ločena z dvema stopnicama. V dnevnem prostoru se nahaja manjša postelja za 2 osebi (140x200 - širina primerna za dva otroka ali zaljubljenca), v dveh spalnicah se nahajajta postelji za 2 osebi (180x200), vsklopu tretje spalnice se nahaja kopalnica in postelja za 2 osebi (160x200). Obe kopalnici imata tuš/wc, fen. Dnevni prostor in spalnice so klimatizirani, apartma razpolaga z brezplačenim internetom, LCD televizijo. Zasebni parkingi so v sklopu vile. Na plaži lahko koristite zunanji skupni kamin, kamnito mizo s klopjo, senčnike in ležalnike.Image title
Villa Kamen Green Apartma 2

Apartma 2 je idealen največ za 6 oseb. Ima lasten vhod, teraso s prelepim pogledom na odprto morje, otoček Kamenjak in tudi zaliv. Veliko, ograjeno, delno pokrito, teraso dopolnjuje mogočen, atraktiven kamin, zunanja miza iz hrastovega lesa, udobna sedežna garnitura in ležalniki. Dostop k plaži je po stopnicah s terase ali skozi glavni vhod.

Notranjost apartmaja je v čaroben preplet ročno obdelanega lesa, naravne gline in iskrivih idej.Apartma ima unikatno zidano kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, 2 ločeni spalnici, veliko kopalnico (tuš/wc, fen) in dodaten wc. Kuhinja ima steklokeramično ploščo (4 kuhalniki), grelnik vode, aparat za kavo, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom. V dnevnem prostoru se nahaja postelja za 2 osebi (140x200 - širina primerna za dva otroka ali zaljubljenca). V vsaki spalnici se nahaja postelja za 2 osebi (160x200). Dnevni prostori in spalnice so klimatizirani, apartma razpolaga z brezplačenim internetom, LCD televizijo. Zasebni parkingi so v sklopu vile. Na plaži lahko koristite zunanji skupni kamin, kamnito mizo s klopjo, senčnike in ležalnike.

Opomba: Apartma 2 in Cute studio 3 se nahajata v istem nadstropju in se lahko med seboj povežeta, tako da sta skupaj primerna za večjo skupino (do 9 oseb).
Image title
Villa Kamen Green Cute Studio 3

Cute Studio 3 lahko sprejme največ 3 osebe. Manjši, vendar prikupen apartma ima lasten vhod, delno zasenčeno teraso s pogledom na morje, letno kuhinjo z zidanim kaminom, mizo z vrtnimi stoli, ležalnika. Dostop k morju je po stopnicah s terase.

Za očarljivo notranjost je zaslužen preplet izbranih dodatkov in skrbno izdelanega masivnega pohištva.

Studio apartma ima kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom ter kopalnico. Simpatična zidana kuhinja ima steklokeramično ploščo (4 kuhalniki), grelnik vode, aparat za kavo, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom. V dnevnem delu se nahaja postelja za 2 osebi (160x200 ) in dodatno izvlečno ležišče (80x190). Unikatna kopalnica ima tuš/wc, fen. Klimatiziran apartma ima brezplačen internet, LCD televizijo in zasebni parking v sklopu vile. Na plaži lahko koristite zunanji skupni kamin, kamnito mizo s klopjo, senčnike in ležalnike.Image title
Villa Kamen Green Apartment 4


Apartma 4 sprejme največ 6 oseb, ima lasten vhod in ogromno, ograjeno teraso, z izrednim pogledom na morski pejsaž. Teraso dopolnjuje očarljiv pokrit prostor z edinstvenim kaminom, hrastovo mizo, udobnimi stoli in ležalniki. Dostop k morju je po stopnicah s terase, ali skozi glavni vhod.

Notranjost vas bo očarala z zračnostjo, duhovitimi detajli in unikatnim pohištvom.
Apartma ima kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, 2 spalnici in kopalnico. Zidana kuhinja ima steklokeramično ploščo (4 kuhalniki), grelnik vode, aparat za kavo, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom. V dnevnem prostoru se nahaja postelja za 2 osebi (140x200 - širina primerna za dva otroka ali zaljubljenca). V vsaki spalnici se nahaja postelja za 2 osebi (160x200). Velika kopalnica ima tuš/wc, fen. Dnevni prostori in sobe so klimatizirani. Apartma ima brezplačen internet, LCD televizijo in zasebne parkinge v sklopu vile. Na plaži lahko koristite zunanji skupni kamin, kamnito mizo s klopjo, senčnike in ležalnike.